Canada Event 1.7.17

Am Walensee im Sommer, ok? Sommer. Mit vielen Mitcacher haben wir einen warmen Kaffee oder sonstiges zu uns genommen. Es gibt natürlich auch den Obligatorische Spinner (Gell, Marcel). Gefühlt war das Wasser sogar wärmer dann die Luft. Leider mussten wir wieder relativ früh wieder nach Hause da Jasmin noch Arbeiten muss im Sporti. So sind wir dann zu viert nach Hause.

Auf so einen Treffen kommt man immer wieder auf spontane ideen. Morgen mit M&Ms ein Cachetag in Österreich, hoffentlch bleibt es trocken.

Vandaag waren we op het Canada-Event, souveniers aan het jagen. 🙂

Met veel cachers hebben wij ons vandaag aan de Walensee getroffen. Echt warm was het vandaag niet. De meeste liepen in dikke kleding en hebben een koffie of een warme schokolademelk genomen. Behalve Marcel natuurlijk puttygen , swoepdiewoep in de zwembroek, en natuurlijk gezwommen. Helaas moesten we aardig snel naar huis omdat Jasmin nog in Sporti moest werken.

Na een paar lekkere pannekoeken zijn Marcel en Florian nog «snel» op de fiets een cache gaan halen die al lang op onze lijst stond. Net voor de regen konden ze bux vinden.

Heerlijk zulke dagen, voor morgen spontaan met M&Ms overlegd in Oostenrijk een paar doosjes te gaan zoeken.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.